Therapeutische- en Privé Wandelingen

 

Therapeutische wandelingen

Dankzij mijn ervaring als hondencoach en hondengedragstherapeute wandel ik voornamelijk moeilijkere honden. Honden die specifieke training nodig hebben omdat ze bv trekken aan de lijn, uithalen naar andere honden, fietsers en joggers, constant bezig zijn met hun omgeving en geen aandacht hebben voor hun baasje, angst vertonen naar externe prikkels, ...

Tijdens de therapeutische wandelingen wordt er specifiek getraind op maat van je hond, in functie van zijn probleemgedrag en zijn noden.  Het is eveneens mogelijk om jullie eigen trainingsschema (aanpak, commando’s, materiaal,…) op te volgen en te gebruiken.  Uiteraard mag deze niet in strijd zijn met dierenwelzijn. In geen enkel geval zullen we methodes gebruiken die in strijd zijn met onze visie.

We bespreken op voorhand het probleemgedrag, de training die we zullen uitwerken, de specifieke omgevingen waar we zullen trainen en wat het voor jou zal kosten.  Om al een ideetje te hebben, kan je alvast een kijkje nemen op de link tarieven.
 

Prive wandelingen

Heb je te weinig tijd om je viervoeter uit te laten of ben je tijdelijk immobiel? Of heeft je hond misschien gewoon veel nood aan beweging? Het is niet altijd vanzelfsprekend onze honden voldoende fysieke uitdaging te geven in de dagelijkse drukte (werk, kinderen, hobby’s,…)

Escapefarm komt met veel plezier langs om je hond(en) een mooie wandeling te bieden. Dat kan in eigen omgeving of elders, naargelang je wensen. Bovendien geven we je hond de mogelijkheid om veilig los te lopen op onze privé- (speel)weide. Dit biedt hem de kans zich volop uit te leven.