Puppy Planner

 

Wie houdt er nu niet van zo’n kleine, lieve, schattige puppies? Worden jullie ook niet instant gelukkig bij het zien van zo’n vertederende puppy? Misschien hebben jullie zelf beslist om een pup te adopteren. Ik zou zeggen, fantastisch nieuws! Ik kan je geen ongelijk geven. Elke keer dat ik de kans heb om eentje te adopteren, moet ik van mijn hart een steen maken. Met drie honden in huis is ons gezinnetje best wel compleet. Wat ik wel nog kan doen is jullie gelukkig maken en jullie helpen met jullie zoektocht en voorbereiding.

Ik moet jullie niet vertellen hoe belangrijk het is om een puppy te adopteren bij een betrouwbare fokker. Daar sta je natuurlijk altijd op de wachtlijst en het kan soms even duren voordat je jezelf gelukkige mag prijzen. Als je er even bij stilstaat is dat eigenlijk nog niet zo slecht. Want op die manier heb je de tijd om je optimaal voor te bereiden op zijn komst.

Iedereen die al een puppy heeft opgevoed weet dat het een beetje vergelijkbaar is met de komst van een baby. We moeten ons huis en inboedel soms wat aanpassen, spreken met onze partner af welke opvoeding we hem gaan geven en welke taal we gaan preken…

 

Wel met een puppy is dit niet veel anders. We gaan soms ook ons huis wat anders moeten organiseren om de puppy een veilige plaats te bieden. We gaan ons informeren over opvoeding en verzorging, op voorhand afspreken met het gezin waar hij zal slapen, eten, regels die moeten toegepast worden, commando’s die we gaan aanleren en gebruiken…

Misschien is het je eerste puppy of hond en wil je graag wat begeleiding, of misschien vind je het gewoon fijner om je persoonlijk te laten begeleiden en altijd een antwoord te hebben op je vragen i.p.v het steeds te moeten gaan opzoeken.

We helpen je met veel plezier van A tot Z en/of naargelang je wensen.

Om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het geschikte ras voor jouw gezin verwijzen we je eveneens graag naar Tipaw.  Via deze link: https://tipaw.com/adoption zal je de mogelijkheid krijgen om een vragenlijst in te vullen.  Aan de hand van deze informatie zullen ze jou kunnen begeleiden naar het geschikte ras voor jouw gezin.

Iniden gewenst zal Escapefarm jou eveneens bijstaan tijdens het bezoek bij een betrouwbare fokker, voor het kiezen van de juiste pup in get nest, in functie van zijn karakter, jouw ervaring en de samenstelling van jouw gezin.

Bovendien kan je genieten van een extra voordeel door een puppuy te adopteren via Tipaw.  Buiten de gragantie van beroep te doen op een betrouwbare fokker, kan je alsook genieten van een korting van 20€ op jouw eerst sessie bij een hondencoach- gedrachtstherapeut.

Mogelijke diensten :
  • Zoektocht naar het geschikte ras voor jouw gezin (https://tipaw.com/nl/adoptie)
  • Zoektocht naar een betrouwbare fokker (https://tipaw.com/nl/adoptie)
  • Begeleiden met het kiezen van de juiste puppy in het nest in functie van het gezin
  • Welke voorbereidingen moeten er nog in huis of in de tuin gebeuren ?  Hoe zorg je dat zijn thuiskomst op een optimale manier gebeurd ?
  • Je hond leren begrijpen door het herkennen van zijn lichaamstaal. Dit is belangrijk bij socialisatie en om een vertrouwensband te creëren met je hond.
  • Hoe je een super band kan hebben met je puppy d.m.v. spel en positieve training?
  • Hoe kan je duidelijk communiceren met je hond. Hoe duidelijker de communicatie, hoe sneller hij zal leren. Ook grenzen stellen is belangrijk als je wenst dat je hond je ziet als goede leider.
  • Algemene verzorging, gezonde voeding en snacks.


En uiteraard kan je bij ons terecht voor al je vragen !

Interesse ?

Neem contact met ons op en we bespreken al je wensen,