Hondenparadijs

 

Hoe leuk is het niet voor je viervoeter om los te kunnen lopen, rennen als een zot tussen de hoge grassen, spelen met bevriende honden, balletjes achterna jagen, op ontdekking gaan,… en dit allemaal op een veilige manier.  

Zonder dat je je als baasje zorgen moet maken dat je hond kan wegrennen, een andere hond kan aanvallen of zelf aangevallen worden.

Ook als je graag op een privé weide wil trainen, speuren of spelen met je hond is ons speelparadijs de ideale locatie. Je hebt de speelweide voor jou alleen!

Hondenparadijs voor honden

Ontdek een uniek plekje met je viervoeter tussen de natuur waar alle remmen los mogen ..

Wil je graag met vrienden of familie afspreken zodat de kinderen samen kunnen spelen, de honden samen kunnen ravotten en de ouders bijvoorbeeld gezellig kunnen picknicken.  Kom dan zeker naar ons speelparadijs.  De locatie om in alle rust te kunnen genieten van elkaar. Gelieve enkel honden met elkaar in contact te brengen waarvan je 100% zeker bent dat er geen incidenten gaan gebeuren.

Tussen maart en oktober kan je onze privé hondenweide huren (enkel op afspraak).  De weide van ongeveer 26 are groot is gelegen in Meerbeek (Kortenberg) en volledig omheind. Indien gewenst kan er agility materiaal eveneens gehuurd worden.

Escapefarm is niet verantwoordelijk voor ongevallen.  (Zie algemene voorwaarden)

Tarieven

Enkel op afspraak
Hondenparadijs

30 min.

5,- €

Hondenparadijs

1 uur

10,-€

Huur Agility materiaal

2,-€

Intéresse ?

    Bel of mail ons